Tel: 031.425.01.16

Intra acum in legatura cu unul din consultantii nostri si programeaza-ti un testdrive !


GATA SA CUCEREASCA SALBATICIA

Construit pentru a face față provocărilor celor mai dure terenuri și ale vremii, Jimny ajunge acolo unde alte vehicule se tem să îndrăznească. Acceptă provocările naturii! Eliberează-ți spiritul de aventură și pregătește-te să explorezi.

imageFaruri cu tehnologie LED și sistem de spălare

Bucură-te de moștenirea lui Jimny, simbolizată și de farurile rotunde, legendare. Sistemul de spălare a acestora este oferit standard pentru farurile echipate cu tehnologie LED, permițând astfel conducerea fără griji prin zonele cu noroi, praf sau zăpadă.


imageSpoilere optimizate
Totul este conceput pentru aventură, inclusiv forma spoilerelor de protecție, care contribuie astfel la mărirea unghiurilor de atac și de degajare, pentru o abordare mai facilă a obstacolelor. Fabricate din material durabil, negru, protejează caroseria de zgârieturi sau de loviturile pietrelor.
image

DESIGN CU PEDIGREE

Multe elemente de design au fost moștenite de la modelele anterioare, ajunse legendare, reușind să păstreze o imagine familiară, totodată distinctă.

imageimageFaruri rotunde, simple și lămpi de semnalizare separate si design-ul cu fante orizontale

imageimage
PERFORMANTA

Punte rigidă cu suspensie multilink și arcuri elicoidale

Nici mai mult, nici mai puțin decât punți rigide atât în față cât și în spate, pentru a-i permite lui Jimny o aderență cât mai bună pe orice fel de suprafață de rulare. Când un obstacol determină o roată să se ridice, puntea rigidă va determina cealaltă roată să rămână conectată la sol, pentru a menține contactul și aderența anvelopei în condiții de drum dificil.
image

Sistem 4WD cu angrenaj „low range”
La comanda utilizatorului, Jimny se adaptează la orice situație. Comutați levierul în modul 4L atunci când condițiile de deplasare devin cu adevărat dificile, pentru un maxim de tracțiune și de moment motor disponibil. Permiteți-i sistemului ALLGRIP PRO să vă îndeplinească dorințele aventuroase cu setările sale elaborate atât pentru deplasările „on-road” cât și pentru cele „off-road”.
image


image
image