Tel: 031.425.01.16

Intra acum in legatura cu unul din consultantii nostri si programeaza-ti un testdrive !


PUNCTE FORTE

FARURI CU TEHNOLOGIE LED

Blocurile optice față folosesc tehnologie LED și asigură un consum redus de energie pe durata folosirii fazei scurte. LED-urile cu tentă albăstruie asigură o impresie de modernism.

image

LUMINI DE ZI LED ȘI PROIECTOARE DE CEAȚĂ
Sistemul DRL (Daytime Running Lamps) cu design special are în componență LED-uri montate vertical. Pentru că vizibilitatea este esențială pentru deplasări sigure, mai ales în condiții meteorologice dificile, Suzuki oferă și proiectoare de ceață pentru noua Vitara.

ELEMENTE TRADIȚIONALE DE DESIGN SUZUKI PENTRU SUV-URI
Esența design-ului Suzuki, așa cum este grila impunătoare cu cinci elemente sau spoilerul față masiv, finisat cu accente cromate stilate, contribuie la un aspect rafinat și foarte modern pentru Vitara.

DESIGN NOU PENTRU JANTE
17 inch – jante din aliaj, polish-ate
17 inch – jante din aliaj, vopsite
16 inch – jante din aliaj, vopsite
16 inch, jante din tablă cu capace în ton

imageimage
imageimage


DETALII

SPAȚIU INTERIOR CE OFERĂ O SENZAȚIE PREMIUM

Atunci când intri într-o Suzuki Vitara este ca și cum ai pătrunde într-o lume rafinată, plină de materiale de calitate, cu o ergonomie în care fiecare buton, comutator sau comandă se află la îndemână. Bucarați-vă de un interior de care vă va fi greu să vă despărțiți.

image

PANOURI NOI, DIN MATERIALE MOI

Partea superioară a bordului a primit acum noi materiale, moi, pentru a întări sentimentul de calitate din habitaclu.


ECRAN TACTIL, DE 7 INCH

Sistemul multimedia include un ecran tactil care este la fel de ușor de folosit și intuitiv precum un smartphone. El poate afișa chiar aplicațiile de pe smartphone-ul personal, odată conectat terminalul prin tehnologie Bluetooth sau prin cablu de date cu conexiune USB. Pe lângă această funcție, ecranul este interfață pentru sistemul audio, pentru camera de mers înapoi sau pentru sistemul de navigație.


DISPLAY LCD MULTI-INFORMAȚIE DE 4,2 INCH

Un display nou, LCD, cu dimensiunea de 4,2 inch și care afișează mai multe informații este disponibil acum între ceasurile de bord. Acesta îi oferă șoferului date despre sistemul ALLGRIP, distribuirea forței G în timpul rulării, cuplul motor livrat de motor sau forța de frânare aplicată, pe lângă multe altele.


TAPIȚERIE NOUĂ

Scaunele și bancheta sunt îmbrăcate într-o tapițerie nouă, profilată cu elemente geometrice, stilate, care mărește gradul de confort oferit pasagerilor.

imageimageimageimage

DESIGN NOU PENTRU CEAS

Incorporat în planșa de bord, noul ceas adaugă o notă de modernism și un aer sofisticat spațiului destinat șoferului.


image

MOTORIZARE

image

imageNOUL MOTOR 1.0 BOOSTERJET 1

Noul propulsor supraalimentat și cu sistem de injecție directă, 1.0 BOOSTERJET, este capabil să producă un cuplu motor echivalent celui generat de o unitate de 1,8 litri, aspirată natural, în ciuda faptului că are o capacitate cilindrică de doar 1 litru și reușind totodată să garanteze o economie excelentă de combustibil. Sistemul de injecție directă contribuie atât la scăderea consumului, cât și la reducerea temperaturii din camera de ardere. Mai mult, turbosuflanta are rolul de a asigura o valoare mare pentru cuplul motor încă de la un nivel scăzut al turațiilor motorului, asigurându-i acestuia un spectru de exploatare variat și competent, în mediul urban, în escapade off-road sau chiar pentru reprize sportive.


imageNOUL MOTOR 1.4 BOOSTERJET 2

Noul motor 1.4 BOOSTERJET, la rândul său supraalimentat și dotat cu sistem de injecție directă, are dimensiuni mai compacte și îmbunătățește resursele de putere pentru Vitara. Mulțumită sistemului de supraalimentare cu turbosuflantă și intercooler se reușește asigurarea unor valori foarte bune de cuplu motor încă de la regimuri joase de turație (2.500 rot/min), iar răspunsul acestui ansamblu este foarte rapid, reușind totodată să contribuie simțitor la micșorarea consumului de combustibil. Noile variante constructive adoptate pentru sistemele de admisie și de evacuare au permis obținerea unei versiuni mult mai compacte a acestui motor și permit accelerații mai rapide


SISTEMUL ALLGRIP

„Un vehicul care poate parcurge drumuri dificile și care poate ajunge în locuri în care automobilele nu puteau ajunge în trecut”. Pornind de la această filozofie, primul vehicul Suzuki cu tracțiune integrală a fost proiectat și construit în 1970. Practic, acela a fost momentul începerii dezvoltării actualului sistem ALLGRIP, unul modern și plin de tehnologie de ultimă oră. Actuala tehnologie 4x4 dezvoltată de Suzuki dorește să le ofere utilizatorilor mai multă plăcere la volan și emoție. Cu o Vitara echipată cu ALLGRIP îți poți mări spectrul de interes în ceea ce

privește acțiunile pe care le poți practica în aer liber și îți poți îmbunătăți stilul de viață