Tel: 031.425.01.16

Intra acum in legatura cu unul din consultantii nostri si programeaza-ti un testdrive !


PUNCTE FORTE

imageFARURI CU TEHNOLOGIE LED ȘI LUMINI DE ZI LED

Farurile sculptate 3D, care folosesc tehnologia LED, întăresc impresia dinamică a modelului. Lumina de poziție folosește aceeași tehnologie LED, care salvează energia și funcționează și ca lumini de zi.


LUMINI DE CEAȚĂ

Luminile de ceață sunt prevazute cu becuri cu halogen, deasupra lor aflandu-se semnalizatoarele fapt ce ofera un aspect energetic al farurilor.


LĂMPI CU TEHNOLOGIE LED

Lămpile sunt mai înguste, având o formă mai fluidă și folosesc, la rândul lor, tehnologie LED, oferind un aspect estetic mai atractiv spatelui vehiculului.

image

PERFORMANTE

DESIGN-UL PLANȘEI DE BORD 

Linii fluide, un nou design pentru volan și materiale de înaltă calitate folosite pentru fiecare detaliu: a intra într-un S-CROSS echivalează cu a fi transpus într-un sentiment de mișcare dinamică.


CONECTIVITATE SMARTPHONE 

Sistemul multimedia care permite conectivitatea cu terminalul mobil inteligent funcționează împreună cu Apple CarPlay și MirrorLink. Prin conectarea unui iPhone compatibil prin port USB, Apple CarPlay permite accesarea muzicii stocate pe telefon, oferă indicații de navigare, permite efectuarea de apeluri, trimite și primește mesaje scrise, totul putând fi comandat vocal sau prin atingerea display-ului automobilului. La fel, MirrorLink permite accesul la mai multe funcții și aplicații ale terminalului mobil, ce pot fi afișate pe ecranul tactil de 7 inch al lui S-CROSS. Pe varianta de echipare Spirit (nivel 3) este disponibil standard ecran tactil de 9 inchi.


image


FIABILITATE LA SUPERLATIV

SPAȚIU GENEROS PENTRU BAGAJE

Tot spațiul de care ai nevoie pentru a-ți transpune planurile mari în realitate: fie că este vorba de un eveniment sportiv, de o reuniune de familie sau de o vacanță plină de activități, S-CROSS dispune de un „spațiu util inteligent” care e gata să deservească orice și mai ales tot ce ai nevoie pentru aventurile tale.

image

PERFORMANȚĂ PE ORICE TEREN

S-CROSS va oferi mereu o călătorie captivantă. Provocați un performer pe toate suprafețele, în toate condițiile de vreme și pentru toate scopurile, însuflețit de legendarele gene SUV ale mărcii Suzuki. Simțiți încrederea generată de plăcerea de a conduce fără efort.

MOTORIZARE MILD-HYBRID

imageimage

MOTORIZARE STRONG HYBRID

MOTORUL 1.5 DUALJET STRONG HYBRID 140V


STRONG HYBRID 140V

Sistemul Strong Hybrid este unul compact, ușor, ce poate funcționa în mod hibrid sau pur electric. Acesta combină motorul DUALJET de 1,5 litri, o unitate motor/generator electric, un power pack format dintr-o baterie Li-ion și un invertor și o transmisie AGS.

 

 

Unitatea motor/generator permite deplasarea în modul pur electric și asistă motorul termic în timpul accelerării. Mai mult, unitatea motor/generator permite deplasarea pur electrică în marșarier și poate contribui cu extra cuplu când ambreiajul este decuplat, pentru schimbări de treaptă mai line.

Atunci când vehiculul se deplasează cu viteză constantă, unitatea motor/generator electric folosește o parte din puterea produsă de motorul termic pentru a genera electricitate, ceea ce mărește autonomia pur electrică, reduce consumul și creează condițiile unei deplasări silențioase.

În timpul decelerării, unitatea motor/generator electric recuperează o mare parte din energie pe care o folosește pentru a reîncărca bateria și a menține un nivel ridicat de energie stocată.

 

Transmisie AGS (Manuală Robotizată)

Transmisia Manuală Robotizata îmbină beneficiile unei transmisii manuale cu cele ale unei transmisii automate pentru a oferi schimbări prompte de treaptă. Mai mult, cele șase repoarte și etajarea acestora contribuie la consumul redus de combustibil.

 


image

Unitate Motor/Generator electric MGU

În ciuda design-ului compact, noul motor electric oferă o putere maximă de 24 kW și un cuplu maxim de 60 Nm. Acesta poate pune lin în mișcare autovehiculul și poate susține accelerarea, sau îl poate propulsa pur electric (fără intervenția motorului termic) la viteze mici, la viteze de croazieră sau la deplasarea cu spatele, pentru o experiență de condus silențioasă și un consum redus de combustibil.

 

image

Motor DUALJET 1.5

Motorul de 1,5 litri oferă un consum redus de combustibil, emisii scăzute și niveluri superioare de cuplu și putere. Economia excelentă de combustibil este atinsă printr-o serie de inovații.

Injectoarele duble amplasate în vecinătatea supapelor de admisie și raportul de compresie crescut asigură o combustie eficientă. Temperaturile de ardere sunt coborâte și pierderile de combustibil sunt reduse de sistemul performant de recirculare a gazelor (EGR), în vreme ce culbutorii cu role reduc pierderile cauzate de frecare.

Mai mult, sincronizarea supapelor de admisie și evacuare este optimizată de sistemul VVT (temporizare variabilă a supapelor).

 image
imageimage