Tel: 031.425.01.16

Intra acum in legatura cu unul din consultantii nostri si programeaza-ti un testdrive !


PUNCTE FORTE

 APRINDE-ȚI SIMȚURILE

Oriunde te uiți, orice detaliu vezi, totul îți stimulează simțurile. De la studiu de design la concept și până la ceva utilizabil, un produs emblematic cum nu e altul. Acesta este noul IGNIS, un crossover urban care te pune pe jar.

image

DESIGN

STIL MINIMALIST, DAR EXPRESIVITATE ȘI PUTERE MAXIMĂ

Un stil inspirat din curentul crossover și din conceptul „Simple & Iconic” (Simplu și Iconic). Scopul limbajului de design adoptat este de a lasă o primă impresie puternică, păstrând totodată elementele principale, precum liniile drepte, suprafețele complexe sau curbele, foarte simple.


MOȘTENIRE DE DESIGN

Din orice punct de vedere, aspectul exterior al noului Ignis duce mai departe tradiția unor elemente de design tipice Suzuki, reușind totodată să le modernizeze fără a le altera.


STÂLPII C CU FANTE (SUZUKI FRONTE COUPE)

Stâlpii C ai caroseriei au niște fante care lasă o impresie sportivă, făcând modelul să iasă în evidență. Această caracteristică este moștenită de la modelul Suzuki Fronte Coupe, primul automobil mini sportiv care s-a comercializat în țara soarelui răsare.


imageimage

DESIGN INSPIRAT DIN AUTOTURISMELE LEGENDARE SUZUKI

FARURILE INTEGRATE ÎN GRILA FRONTALĂ (SUZUKI CERVO)

Farurile integrate elegant în grila radiatorului îi conferă automobilului un aspect frontal extrem de atractiv. Această caracteristică de design a fost moștenită de la prima generație a modelului Suzuki Cervo, tot un automobil mic și sportiv.

STÂLPUL B DE CULOARE NEAGRĂ (SUZUKI SWIFT)

Zona stâlpului B al caroseriei a fost vopsită în negru pentru a accentua linia laterală generală și pentru a oferi un aspect mai închegat. Ideea de design a fost preluată de la generația anterioară Suzuki Swift, un model gândit la vremea respectivă pentru a deveni unul strategic la nivel mondial.

CAPOTA-CAPAC ȘI GARNITURA DE PROTECȚIE (SUZUKI VITARA)

Capota ce se închide precum un capac peste aripi și grila frontală, împreună cu garnitura de protecție a compartimentului motor sunt de acum elemente clasice de design pentru SUV-urile Suzuki. Această caracteristică a fost moștenită de la prima generație a modelului Vitara.

imageimageMOTORIZARE

imageimage
image