Tel: 031.425.01.16

Intra acum in legatura cu unul din consultantii nostri si programeaza-ti un testdrive !


PUNCTE FORTE

imageFARURI CU TEHNOLOGIE LED ȘI LUMINI DE ZI LED

Farurile sculptate 3D, care folosesc tehnologia LED, întăresc impresia dinamică a modelului. Lumina de poziție folosește aceeași tehnologie LED, care salvează energia și funcționează și ca lumini de zi.


imageLUMINI DE CEAȚĂ

Luminile de ceață sunt accentuate de un ornament cromat și continuă conturul cu aspect energetic al farurilor.


imageLĂMPI CU TEHNOLOGIE LED

Lămpile sunt mai înguste, având o formă mai fluidă și folosesc, la rândul lor, tehnologie LED, oferind un aspect estetic mai atractiv spatelui vehiculului.

PERFORMANTE

DESIGN-UL PLANȘEI DE BORD 

Linii fluide, un nou design pentru volan și materiale de înaltă calitate folosite pentru fiecare detaliu: a intra într-un SX4 S-CROSS echivalează cu a fi transpus într-un sentiment de mișcare dinamică.

image

CONECTIVITATE SMARTPHONE 

Sistemul multimedia care permite conectivitatea cu terminalul mobil inteligent funcționează împreună cu Apple CarPlay și MirrorLink. Prin conectarea unui iPhone compatibil prin port USB, Apple CarPlay permite accesarea muzicii stocate pe telefon, oferă indicații de navigare, permite efectuarea de apeluri, trimite și primește mesaje scrise, totul putând fi comandat vocal sau prin atingerea display-ului automobilului. La fel, MirrorLink permite accesul la mai multe funcții și aplicații ale terminalului mobil, ce pot fi afișate pe ecranul tactil de 7 inch al lui SX4 S-CROSS.


imageimage

FIABILITATE LA SUPERLATIV

SPAȚIU GENEROS PENTRU BAGAJE

Tot spațiul de care ai nevoie pentru a-ți transpune planurile mari în realitate: fie că este vorba de un eveniment sportiv, de o reuniune de familie sau de o vacanță plină de activități, SX4 S-CROSS dispune de un „spațiu util inteligent” care e gata să deservească orice și mai ales tot ce ai nevoie pentru aventurile tale.

imageimage

PERFORMANȚĂ PE ORICE TEREN 

SX4 S-CROSS va oferi mereu o călătorie captivantă. Provocați un performer pe toate suprafețele, în toate condițiile de vreme și pentru toate scopurile, însuflețit de legendarele gene SUV ale mărcii Suzuki. Simțiți încrederea generată de plăcerea de a conduce fără efort.